您现在的位置: 华慧网 >> 考博英语 >> 考博模拟习题 >> 考博英语 >> 正文

|医学考博英_2013医学考博模拟练习题及答案(1)

http://kaobo.b2cedu.com  2017-3-9  来源:本站原创  作者:佚名

考博备考复习交流QQ群:176325252 2016考博复习交流群

Directions: In this section all the sentences are incomplete, beneath each of which are four words or

phrases, marked A, B, C and D. Choose the word or phrase that can best completes the statement and

mark the letter of your choice on the ANSWER SHEET.

1.All the characters in the play are_________.

A. imaginable B. imaginary C. imaginative D. imagining

2.The judge ___________all the charges against Smith.

A. dismissed B. eliminated C. refused D. discarded

3.The actress __________ the terms of her contract and was prosecuted by the producer.

A. ignored B. ratified C. drafted D. violated

4.At this time of the year, university admission offices are _______ with inquiries from anxious applicants.

A. annoyed B. thrilled C. trampled D. reproached

5.When the former President _________her candidacy, she knew she had a good chance of being elected.

A. enforced B. endorsed C. followed up D. put forward

6.The country's highest medal was _________ upon him for heroism.

A. earned B. bestowed C. credited D. granted

7.The local government leaders are making every effort to _________the problem of poverty.

A. tackle B. taper C. suppress D. tangle

8. At the party we found that the shy girl __________ her mother all the time.

A. harmonizing with B. clinging to C. depending on D. adjusting to

9. We managed to reach the top of the mountain, and half an hour later we began to_________.

A. decline B. ascend C. descend D. plunge

10. Losing the job was bad, but even worse the feeling that I had ________my dear wife and children.

A. let B. let down C. let off D. let up

参考答案

1. B 2. B 3. A 4. C 5. C

6. D 7. D 8. B 9. C 10. B

 

相关推荐:

1、2017年考博英语远程协议通关班(名师课程 5次1对1辅导 3次计划 3次测评 10次答疑 2次作文批改 学习百宝箱 协议 赠考博英语一本通)

2、2017年考博英语模考冲刺班--掌握考点 赠考前提升15分,冲刺通关

3、考博英语复习指导资料大宝库

4、华慧考论坛:最专业的考博英语论坛

资料来源于网络,如有侵权,请联系网站管理员删除:QQ:250120745/微信:huahuikaobo

考博备考复习交流QQ群:176325252 2016考博复习交流群

浏览次数:

相关资讯 最新资讯 导学案例 作文批改 学员答疑

精品课程推荐

考博英语误区分析

一周热点

医学考博 报考指南 最新动态

论坛热帖

资料共享 名师谈 备考日记